Tre<3

Jag kanske borde ge en update på hur det gick med telefondramat?
Just det... det gick väll sådär. jag fick min mobil men inte riktigt på det sättet jag hade tänkt mig. jag hade beställt min satio från tele2 men fickd en från tre. Hur gick detta till? jo...:
det hela började med att jag kollade upp lite priser (vilket jag hade vart för lat för och för lättsmickrad för att göra) och insåg ganska snart att tre var 1000ggr bättre än tele2. Billigare och bättre o bla bla bla. Så, jag bestämmde mig för att skaffa samma mobil fast med ett tre abonemang ist. Sagt och gjort, jag ringde tre och och dom blev glada av för att jag ringhde, jag kände mig varmt välkommen och ja, jag skulle nog vilja säga att jag var den förlorade dottern som kommit hem igen. tele2 däremot har alltid gett mej känslan att man stör när man ringer och att ja, det kanske inte var en så bra idé det här med telefon efter allt. man känner sig alltid lite smutsig, som att man gjort något fel när man ringt T2 kundtjänst.
tre iaf var snälla och förstående. Jag fixade mig en telefon hos dom för att sedan säga upp abonemanget hos T2. Detta var INGEN EASY DEAL! När jag hade pratat med en av the conartists som jobbar där hade hon försäkrat mig om 2 veckors ångerrätt på ALLT, inkl abonemanget. Det här skulle bli en piece of cake tänkte jag och ringde dom.
telefonkö. 45min senare
-det här är Hitler, välkommen till tele2"
-"ja hej, jag skulle vilja säga upp mitt abonemang..."
-"JAHA!!! ÄR DET NÅTT FEL ELLER???"
-"alltså, nej nej, det är.." (jag tappar sällan talförmågan men sitter man i telefon med tredje rikets härskare blir man lätt stum)
-5 min utskällning och drygt betende
-Jag försöker fråga om abonemanget och blir utskrattad (man nästan hör hur han trycker på speakerphone så dom kan samlas runt mig och skratta). Och får en dumförklaring som lyder ungf "fattar du väll att man inte har ångerrätt på abonemanget. Tre månader! SIEG HEIL"
Faaaan! Då frågar jag vart min mobil är och han säger "Vi skickar den imorgon".
-"VA!?!?!?! Ni sa ju att den skulle vart framme för en vecka sedan!"
-"ja men den är beställd och skickas imorgon. Du måste skicka tillbaka den innom 5min efter du fått brevet annars kommer vi fortsätta binda upp dej till abonemang till du antingen byter land, namn och identitet eller tills du dör. Välj själv! SIEG HEIL!!!"
Där nånstans la jag på och svor en ramsa så lång att hade jag inte somnat av pur utmattning hade jag fortsatt än!
YOU FINALLY DID IT! Ni knäckte mig! Jag hatar er! Om jag så ska kämpa resten av mitt liv för att få er i konkurs så ja, då kommer jag ägna mitt liv åt det för jag hatar er, av HELA mitt hjärta!
damn you tele2, damn you to HELL!
Ni är FAN INTE FLY!
JAG <3 3!

//if

THIS IS NOT NEWS!

Vi börjar såhär: IDIOTARTIKEL NR 1!
jag vet inte vart jag ska ta vägen! jag blir så arg! Finns det inga journalister kvar längre med en gnutta självrespekt? Finns det inga journalister längre som faktiskt vill jobba med att vara journalist? Eller befolkas alla dom stora kvällstidningarna av mediakåta 14 åringar vars enda önskan är att se sitt namn på internet (nu när lunarstorm inte verkar va "the bomb" längre)? det här har INGET NYHETSVÄRDE! INGET WHATSOEVER!  Ska vi bryta ner detta "scoop" i mindre, mer lättuggade bitar (ja, jag vet att en nyhet av denna kaliber är svår att greppa) så skulle det kanske se ut nmått i den här stilen:
1. person 1 får ett telefonnummer av person 2
2. Person 1 ringer sedan person 2
3. istället för person 2 så svarar person 3
4. person 1 bli förvånad och bestämmer sig för att lätta sitt hjärta i media... SÅ INGEN GÅR MISTE OM DETTA!
jag fattar inte, vart ligger nyhetsvärdet? För att person har vart med i en "dokusåpa" om en affär? OMG! Finns det allmänintresse som jag inte vet om? pågår det inte ett krig någonstans? Finns det inga barn som svälter? nähäp.. ok, men vi skriver om "Ullareds-Morgan" för det, DET är att riktiga nyheter ala 9/11 de!
hur FAN gick morgonmötet egentligen? var ALLA i rummet så bakfulla att dom bara satt och andades högljutt och så misstolkades detta till "Låt oss ta in varenda jävel som någonsin varit med i programmet "Ullared" och låta dom gnälla ut vilket trauma detta har varit för dom"??? antagligen. För det finns fler sådana här artiklar, MÅNGA fler och jag blir bara argara eoch argarae för varaenda en jag läser. kan man inte hatera att synas så kanske man inte ska vara med på tv! eller?
Som att det inte räckte där så vill helt plötsligt "partytjererna" Elin och Frida grina i media och förlänga sina 15minuter på ullared så länge det bara går (har vi tur får vi se dom i melodifestivalen och som presentatörer av nobels litteraturpris nästa år) IDIOTARTIKEL NR 2! Med citat som:"Det var deras[kanal 5] förslag att vi skulle besöka sexshopen och det var de som propsade på att vi skulle ta på de där sexkläderna." och vem kan glömma klassiker så som:"När vi vägrade sa de att "då filmar vi inte mer'..."? Ok, så, om jag har fattat detta rätt så hade ni alltså chansen att slippa denna förnedrin? att slippa framställas som två dumma whitetrash brudar? Att slippa bli hela sveriges byfånar? men att ni gjorde som kanal 5 sa ("tvingade" er till) för att sedan gråta ut i expressen? Ni tycker inte själva det är...vad är ordet jag söker efter.. Just det PATETISKT! det är skrattretande, det är pinsammt och jag hoppas fan era föräldrar (eller någon annan vuxen) låser in er tills ni har skärpt till er för som ni beter er och med utgångspunkten i erat handlande så är ni fan inte mogna nog att vistas ute i samhället!
jag tror inte kvällstidningarna kommer ändra sig, jag tror snarare det kommer bli värre och värre tills löpsedlarna inte längre handlar om krigen utan kommer ersättas med "PARIS HILTONS NYA HUND! 25 SIDIG BILDSPECIAL! HELT UTAN TEXT" och det är ingenting jag ser fram emot menså länger vi finner oss i det här och låter oss lockas av, inte god journalistik utan, beck-filmer på köpet så får vi också finna oss i en nedåtgående spiral däe kvällstidningarna sakta men jävligt säkert byts ut mot hänt extra. INTE fly!

//If

Jantelag? Vart???

Jantelagen enl Wikipedia: Jantelagen formulerar i ord den oskrivna lag, som säger att man inte får sticka upp och tro att man är bättre än andra på något sätt. Jantelagen kopplas ofta till kulturen på många platser i Skandinavien, särskilt tidigare då de flesta bodde på landsbygden och i mindre städer och kontakten med omvärlden var mindre, vilket gav mindre utrymme till förändringar. Motsvarande fenomen finns emellertid på många platser i världen.

Herregud, jag är så förbannad. Jag håller på och exploderar framför skärmen. Jag har funderat på ett blogginlägg i den här riktiningen ett tag nu men har inte riktigt hittat något som har fått mig att skriva. Jag har läst i dom bloggarna jag följer och har hittat enorm inspiration. Först lästa jag på vickypedia ang
att folk ALLTID måste grina när någon har gjort plastikoperationer. Som att det spelar roll? NEJ! Människan blir väll inte mindre snygg fäör det? varför ska "naturlig skönhet" (ett extremt flummigt begrepp som inte ingår i min vardagsretorik precis) vara "finare" än konstgjord skönhet? It dosent make any sense! Snyggness som snyggness.
Sen läste jag på Lyckoting ang folk som alltid måste dera ur sig "Du är bara avundsjuk". avundsjuk? På vad? Jag förstår nog inte vad du menar. Om jag nu va såååå avundsjuuuuk så skulle jag väll göra mitt yttersta för att se ut, prata och bete mig som dig? och eftersom jag inte har gjort det så kan jag väll inte vara speciellt avundsjuk? Iallafall, eftersom vi bor i sverige har vi tydligen nått som kallas "Jantelag". personligen ÄLSKAR jag jantelagen oxh hur folk använder den som ett argument. Jantelagen är inte ett argument + att den knappt existerar i dagens sverige. Det är bara folk som fortf refererar till den som håller den vid liv! Men iallafall, det som set me of idagf var bilden jag hittade: . det är olika människor som whinar på sina sony eriksson telefoner. Med rätta. det är tricky med telefoner med mkt mjukvara i och bla bla bla. + att vi ska va ärliga, dom har kanske inte alltid gjort dom bästa telefonerna även om det är mitt favoruitmärke. Men efter att nog folk faktiskt har gnällt på sina SE telefoner så kommer en kvinna på 44 är som kallar sig NitroNobello (du kallar dig säkert "Quinna" till vardags") med inlägget:
Det är inte lätt att prestera något i landet där jantelagen gäller. Ni som hela tiden dissar svenska produkter t.ex. Volvo, Saab och Ericsson mfl, har ni inte frågat er någon gång vem som vill köpa någat som du har presterat?

Please madam, get of the internet. You'r ruin it for the rest of us Det här handlar om människor som faktiskt har köpt telefoner av olika märken och testat dom sen insett att dom inte funkar sen har en diskussion om det. VAD HAR DET MED JANTELAG ATT GÖRA??? Läser man dom andra inläggen så dissas även Nokia ganska hårt vilket är FINSKT. Jag förstår inte, det är bara människor som fortf refererar till dom här låtsasargumenten som håller dom vid liv.

Jag märkte nu när jag läste igenom det här inlägget att det inte var lika roligt som dom andra men det finns ingen humor i det här, det är bara frustrerande med tjocka (ja, jag antar att hon är tjock, har foträta skor och linnekläder som hennes konstnärsvännina har "skaapaaaat") QUINNOR som sitter och beklagar sig på internet när det enda som pågår är en vanlig diskussion.

Nu ska jag göra andra saker. Typ spela spel.
Fly: Spelet "The Movies"

//Inte fly

RSS 2.0